Internationale
Development Centers
Talen

Huur een gewijd Business Analyst Oracle
in Oost-Europa

In het hart van Oost-Europa

Waardoor het gemakkelijk is om een Business Analyst Oracle inhuren in Oost-Europa

Het vinden en behouden van een Business Analyst Oracle kan een hele uitdaging voor sommige bedrijven. Niet voor ons wel. We hebben een strenge sollicitatieprocedure om goed te screenen onze Business Analyst Oracle in Oost-Europa. In aanvulling op onze theoretische tests moeten talenten praktisch te laten zien, en hands-on Business Analyst Oracle ervaring.

Oracle Corporation is een Amerikaanse multinational computer Technology Corporation. Oracle heeft meer dan 400.000 klanten en implementaties. Het bedrijf biedt een volledig geïntegreerde stapel van cloud-applicaties, services platform, en ontworpen systeem. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt instrumenten voor database ontwikkeling, en de systemen van middle-tier software, ERP, CRM en SCM-software.

Huur een gewijd Business Analyst Oracle
We zijn begonnen met een simpel idee

Grote vraag naar Business Analyst Oracle

De feiten zijn duidelijk. De vraag naar hooggekwalificeerde talent in Business Analyst Oracle hoger is dan het aanbod. Het creëert een enorme krapte op de markt. Onze missie is simpel: Hunt, huur, behouden de beste Business Analyst Oracle in Oost-Europa. Hierdoor kunnen onze klanten altijd voor de kromme blijven.
Huur een gewijd Business Analyst Oracle
In het hart van Oost-Europa

In het hart van Oost-Europa

Waarom Oost-Europa? en waarom Roemenië? Nou we hadden vele opties beschikbaar voor ons. Maar we besloten om te gaan met Roemenië naar ons eerste kantoor te vestigen. We denken dat Roemenië heeft vele voordelen, zoals talenten, snel internet, en de algehele kwaliteit van het leven, en talenten die worden gebruikt om te communiceren in perfect Engels.

Huur een gewijd Business Analyst Oracle
Het houden van onze talenten happy

Het houden van onze talenten happy

Veel bedrijven zeggen dat ze de zorg over hun werknemers. Slechts een paar eigenlijk zorg doen. Dat is de waarheid. Onze business draait 100% rond het vinden en behouden van talenten. Zonder talenten, we hebben niet een bedrijf. Niet alleen hebben we talenten, maar ons doel is om ze tevreden te houden.

Huur een gewijd Business Analyst Oracle

2008

Established

+60

Passionate teamleden

+36

Countries

7

Kantoren

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER LidCCER Lid
Team Extension ANIS LidANIS Lid
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten?

Klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten?

Huur de beste Business Analyst Oracle ontwikkelaars, ingenieurs, programmeurs, coders, architecten en consultants. Fortune 500 en startups kiezen voor Business Analyst Oracle-ontwikkelaars van Team Extension voor hun missiekritieke softwareprojecten.
BeginHoe werkt het?